• Новинка
Увеличително Стъкло KAIWEETS с осветление и поставка, 3X6X Увеличительная Настолна лампа със скоба, 3 Режима Регулируема яркост Лупи с 18 светодиода, с Регулируема гъвкав?
zoom_in

Увеличително Стъкло KAIWEETS с осветление и поставка, 3X6X Увеличительная Настолна лампа със скоба, 3 Режима Регулируема

BGN 6.39

Наличност
check На склад

Функция за осветяване на това с увеличително стъкло трябва да бъде свързана към контакта за използване и не може да бъде заредена.Подходящ за ремонт на електроника, запояване, плетене на една кука, рисуване, бижута, грижа за лицето, маникюр, пъзела и т.Десктоп лупа KAIWEETS с подсветка могат да се използват за шиене, плетене, обучение, рисуване, четене, работа, поддръжка, бродерия на кръстат бод, запояване и много други.Основа led увеличительной лампи има малки вдлъбнатини, които могат да се използват и като притежател на телефон или таблет.Голям обектив 4,33 инча е предназначен за хора, които постоянно се налага да работят на по-близко разстояние или който има нужда от визуална помощ.Увеличительная лампа - идеалният подарък за вашите възрастни роднини, приятели и родители. Настолна лампа за осветление и лупа за увеличаване. Тази лупа с осветление е първично увеличаване на 3 пъти и средно увеличение 6 пъти., Десктоп лупа с осветление и поставка е с постоянна стяга и преносимо твърда основа.А по-голям обектив с диагонал 4,33 инча ви осигурява по-голяма площ на преглед. Забележка : адаптера не е включен в комплекта.Функция за усилване не се нуждае от източник на захранване.Увеличително стъкло KAIWEETS с осветление и поставка предназначен за хора, които се нуждаят от постоянна работа с близък фокус, или за всички, които се нуждаят от визуални средства за намаляване умората на очите. Клипса 2 в 1 и настолна конструкция, която можете да поставите навсякъде, където искате да я използвате. се Захранва от USB -зажимная лампа идва с USB кабел за зареждане с дължина 4,9 фута / 150 см. 3 Настройка на яркостта-Лупа с осветление с 18 ярки светодиодни лампи за повече яркостта в тъмните зони с 3 нива на димиране (50%, 75% и 100% яркост) в съответствие с вашите различни нужди. Гъвкава гъша шия на 360 ° - Гъвкава увеличительная лампа gooseneck позволява да се наведе под всякакъв ъгъл, без да се получава шум, за да работят наблизо и освободи ръката си.Сверхпрочная конструкция на основата, което го прави много устойчив и лесно се преобърне.

Свързани продукти..