• Новинка
IULJH 5 в 1 Закачалка за панталони Рафтове и Закачалки За дрехи От Неръждаема Стомана Многофункционален Шкаф с Магическа Закачалка (Цвят: синьо)
zoom_in

IULJH 5 в 1 Закачалка за панталони Рафтове и Закачалки За дрехи От Неръждаема Стомана Многофункционален Шкаф с Магическа

BGN 39.32

Наличност
check На склад

Ако получената стока е грешна или имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща, за да реши проблема.Вертикално съхранение спестява място, прости и дребни неща освободи място в гардероба си. на 1 закачалка може да се мотае 5 облекла, спестявайки 4 пъти повече място; на 1 закачалка може да се съхранява 5 панталони и шалове едновременно, което спестява място в гардероба. Въртящ се на 360 ° кука : Въртящата се конструкция, удобна за хващане и окачване в различни посоки.Вертикално съхранение спестява място, прости и дребни неща освободи място в гардероба си.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро и ще направим за мен всичко е възможно. силиконов капачка на всяка глава тръби от неръждаема стомана; инсталацията е завършена. на 1 закачалка може да се мотае 5 облекла, спестявайки 4 пъти повече място; на 1 закачалка може да се съхранява 5 панталони и шалове едновременно, което спестява място в гардероба.Многофункционална многофункционална сгъваема закачалка за панталони, вертикално съхранение спестява място, затвори пет панталони едновременно, гардероб не е пренаселено, комплексът е опростен и красив живот, се предефинира. на 1 закачалка може да се мотае 5 позиции, което е 4 пъти по-спестява пространство; на 1 закачалка може да се съхранява 5 панталони и шалове едновременно, което спестява място в гардероба.3) Размер може да бъде грешка в 1-2 см от ръчно измерване.Сгъваема магическа закачалка за панталони : съхранение и сгъване, спестяване на пространство, дебели и здрави, екологично чисти материали, висока носеща способност. Забележка : 1) Продава се само основен продукт, а останалите продукти се използват само като украса и не се продават.

Свързани продукти..