• Новинка
Кутии за инструменти SUNESA Пластмасова Кутия за инструменти на Колела Удължен Калъф За съхранение с 2 Дръжки за плъзгане или носене на ръка Здрав за външно ремонт на ?
zoom_in

Кутии за инструменти SUNESA Пластмасова Кутия за инструменти на Колела Удължен Калъф За съхранение с 2 Дръжки за

BGN 2.67

Наличност
check На склад

Кутия за инструменти на колела е изработен от лека и здрава пластмаса.Този набор от инструменти има две дръжки, които може да се плъзнете по земята или да се пренасят на ръка.Дължината на колесната дизайн осигурява по-голямо удобство при извършване на работи по поддръжката на открито. Размер : 104*38*19 см (40.9*15.0*7.5 инч).Удължена конструкция улеснява съхранението на дълги инструменти, такива като триони, челни ключове и т.н., Кутия за инструменти на колела е изработен от лека и здрава пластмаса.Този набор от инструменти има две дръжки, които може да се плъзнете по земята или да се пренасят на ръка.Дължината на колесната дизайн осигурява по-голямо удобство при извършване на работи по поддръжката на открито. Размер : 104*38*19 см (40.9*15.0*7.5 инч).Удължен дизайн улеснява съхранението на дълги инструменти, такива като триони, челни ключове и т.н. Параметри : Материал : пластмаса Цвят : зелен Размер : 104 *38 *19 см (40.9*15.0*7.5 см) на Помещение включва : 1 x кутия за инструменти (инструменти в комплекта не са включени) Забележки : 1. Моля, изберете размер, цвят и броят на парчета, преди да поръчате.2. В комплекта са включени само самата стока, друг реквизит, използван за стрелба, в комплекта не е включен, моля, потвърдете, преди да купите.3. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете.4. Поради ръчно измерване могат да се появят и някои грешки, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. 5. Ще се радваме на вашите коментари, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.Чудесен елемент за съхранение с мощна функционалност за дома, офиса, склада, работни площадки и т.н.

Material:
plastic
Color:
green
Size:
104*38*19cm(40.9*15.0*7.5 inch)
Package Included:
1 x Tool Box(the tools not included):
notes:
1. Please choose size, color and number of pieces before ordering.:
2. Only the product is included, other props used for shooting are not included in the product, please confirm before purchasing.:
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color difference, please understand.:
4. Due to manual measurement, some errors may occur, please refer to the actual product, thank you.:
5. Welcome your sharing and feedback so that we can provide you with better products and services.:
Great storage piece with strong function for a home, office, warehouse, jobsites, etc. :

Свързани продукти..