• Новинка
Електромагнитен Разходомер Промишлен Аксесоар с 1/2-инчов интерфейс Сензор за Дебита на Водата Премина Разходомер
zoom_in

Електромагнитен Разходомер Промишлен Аксесоар с 1/2-инчов интерфейс Сензор за Дебита на Водата Премина Разходомер

BGN 7.33

Наличност
check На склад

(2) на Изходния сигнал - това е броят на превключване, така че като режим на свързване на обекта на управление и трябва да бъде отношението на управление на превключване.(3) Мощност на контролирания обект не трябва да надвишава мощност на сигнала на натоварването.Отговори на търсенето : Голям обхват на измерване - 60 кубически метра в час - отговаря ежедневно изискване.Стойте далеч от магнитни предмети.Не хлопайте на корпуса. Благодарение на практичността на високо качество на разходомера на водата позволява да го запишете висока производителност в продължение на дълго време, и тя е здрава. И този разходомер може да се използва широко в индустриалната автоматизация, механично оборудване, производството на компресиране на въздух, хладилна техника, отопление и вентилация.Магнит ключа на дебита на водата не е в тръбата за течаща вода, но обикновено може да се използва в тръбите на канализационната система. Изработен е от латунного материал, ключ сензор за дебита на водата се отличава с висока издръжливост и дълъг живот.Функция : 1.В съответствие със строгите правила, този превключвател на разхода е с висока производителност.Осъществяване Списък : 1 х Разходомер.Практичност : Разходомер притежава характеристиките на висока практичност. Дебитомера е изработена от висококачествени материали, лесен за практическо използване, която набира голяма популярност.Адаптация : (1) Температура на околната среда не по-ниска от 0 ℃.Приложение : Този разходомер може да се използва широко в индустриалната автоматизация, механично оборудване, производството на компресиране на въздух, хладилна техника, отопление и вентилация и други области. Голям диапазон на измерване на 60 (м3 /ч) съответства на дневните нужди.Спецификация : Тип на продукта : разходомер Тип : Електромагнитен разходомер Инсталирана мощност : 10 W (натоварване в рамките на 10 Вата, други изисквания няма) Диапазон на измерване : 60 (м3 / ч) Област на приложение : Въздушно-течността, работещи тип с двойно предназначение, широко използван в индустриалната автоматизация, механично оборудване, производството на компресиране на въздух, хладилна техника, отопление и вентилация.(4) Този уред е оборудване за контрол на водната среда и не могат да бъдат използвани за контрол на друг носител.

Item Type:
Flowmeter
Type:
Electromagnetic flowmeter
Rated Power:
10w (load within 10w, no other requirements)
Measuring Range:
60 (m3 / h)
Application Areas:
Air-liquid dual-use type, widely used in industrial automation, mechanical equipment, air compression industry, refrigeration and heating and ventilation fields. The water flow switch magnet is not in the flowing water channel, but it can be used normally in sewage system pipes.
Adaptation:
(1) The ambient temperature is not lower than 0 ℃. Do not knock on the casing. Keep away from magnetic objects.:
(2) The output of the signal is the switch quantity, so the connection mode of the control object must also be the switch control relationship.:
(3) The power of the controlled object shall not be higher than the signal load capacity.:
(4) This appliance is a water medium control equipment and it can not be used for other medium control. Various specifications and sizes. :
Package List:
1 x Flowmeter :

Свързани продукти..